UTROSKAP.........................

ja, hva synest du kan sees som utroskap??
ett kyss, en klem, ja hva synest du er utroskap?

jeg synest at når man kysser en annen person en kjæresten sin er utroskap, og alt d der da......
men å gi en klem er ikke noe jeg synest er noe form for utroskap, for var d d, har jeg vært utro flere ganger.......... nå vil jeg vite hva dere synest om d.........elsker deg gutten min!!!klemmer

4 kommentarer

signy margrete

16.mar.2010 kl.17:04

Heisann Kine!

Eg trur utroskap i grunnen har lite med handlingane våre å gjere, men meir med kva som er i hjertet vårt å gjere. Viss ein har ein lengsel og lyst etter ein annan i hjertet sitt kan til og med eit blikk bli til utroskap. Har ein ikkje det i hjertet kan til og med eit kyss vere "safe". Ikkje det at eg anbefalar det, men det er kyssing på scenene og blant skodespelarar heile tida, men det treng ikkje vere utroskap fordi...dessverre so trur eg det lett blir utroskap når ein kryssar sånne fysiske grenser, so det er ikkje til å anbefale. =)

Anyways, det var mine tankar om saken.

Kos

Connie - mamma til Celine

16.mar.2010 kl.18:53

Jeg mener at kyss/klining osv. er utroskap. Det er jo vell ingen som vil se at deres kjære står å kliner med noen andre? Og som de fleste vet KAN klining føre til mer. Jeg har nulltolleranse for utroskap og har sagt klart ifra til samboeren min at visst han gjør noe slikt mot meg er det på hue og rævva rett ut! Jeg klarer ikke bo sammens med noen jeg ikke kan stole på.

Og hvor stor er egentlig sjangsen for at du noen gang kan klare å stole på den personen igjen? Jeg hadde ihvertfall ikke klart det. Men dette er jo veldi forskjellig fra person til person.. Noen tilgir utroskap gang på gang..

4 Måneder gammel baby

16.mar.2010 kl.19:17

Utroskap er når partneren din skjuler et forhold til en annen. Altså, er typen/Dama så dum å kysser i værstefall har sex med en annen med deg til stede er ikke det noe å ta vare på. Hehe.

Og det kommer jo helt ann på. Kjæresten min har kyssa bestevennina mi for eksempel, men det var jo med lov fra meg :P
SV: Uff ja, jeg tenker mye på det, se henne med ledninger overalt osv:/ Det er sånn man tenker at ikke skjer ditt eget barn på en måte - men plutselig står man der da... Antakeligvis var tumoren en ''sekk'' med veske som hadde samlet seg i tårekanalen - ufarlig. Men allikevel, som du sier. Narkose er nok grusomt, jeg må nok tenke over saken...

Takk for klemmen, den trengte jeg. hihi:) Du skal få en tilbake:)

Skriv en ny kommentar

hits